Bläck och toner — SAMSUNG

Sök efter din SAMSUNG-modell i sökrutan eller välj den i listan, så hjälper vi dig hitta rätt bläckpatroner eller toner till just din SAMSUNG-skrivare.

Vi har toner till din Samsung-skrivare

Samsung är ett koreanskt företag som grundades 1969 i staden Suwon. Idag är de ett av de ledande företaget inom informationsteknik. I deras sortiment ingår produkter som skrivare, mobiltelefoner, tablets, tv-apparater och bildskärmar. Hos oss på inkClub hittar du bläckpatroner och tonerkassetter till populära skrivarmodeller som Samsung Xpress C480W och Samsung Xpress M2026W, men även till alla andra Samsungskrivare. Vi har storsäljande toner som Samsung MLT-D111S och CLT-P404C, men också toner och andra tillbehör till äldre eller mer nischade Samsung-skrivare i vårt breda sortiment. Du kan välja mellan bläckpatron och toner av märket Samsung och vårt eget varumärke inkClub. inkClubs egna bläckpatroner håller lägre pris men lika hög kvalitet som originalpatronerna. Förutom bläckpatroner och toners hittar du andra skrivartillbehör som kopieringspapper, trummor och överföringsenheter till olika Samsung skrivarmodeller. Inom vårt elektroniksortiment hittar du mobilskal, fodral och laddare till Samsung Galaxy. Att handla hos inkClub innebär alltid att du får prisvärda bläckpatroner och lasertoner, snabba leveranser och 30 dagars öppet köp.

Covid-19

På grund av Covid råder det en allmän brist på bläckpatroner och toner i hela branschen. Vi gör allt vi kan för att trots detta erbjuda det bredaste sortimentet på marknaden. Men tillgången av vissa bläckpatroner och toner kan variera när våra leverantörer inte kan leverera den volym vi beställer.

  • Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!

  • Testa en dammsugarpåse för bara 1 kr!

100 % nöjd
kund-garanti!

MKD1795_USP_2row.png