Bläck och toner — LEXMARK

Sök efter din LEXMARK-modell i sökrutan eller välj den i listan, så hjälper vi dig hitta rätt bläckpatroner eller toner till just din LEXMARK-skrivare.

Vi har bläckpatroner, toner och tillbehör till din Lexmark-skrivare

Lexmark är ett amerikanskt företag som grundades 1991. Företaget är en av de stora tillverkarna av laserskrivare, multifunktionsskrivare, toner och andra skrivartillbehör, men har även producerat många bläckstråleskrivare genom åren. Hos inkClub kan du köpa lasertoner och skrivarpatroner till populära skrivare som Lexmark CS410n, Lexmark Impact S305 och Lexmark X2670. Vi har både original och kompatibla toner och bläckpatroner till de flesta av Lexmarks skrivare. Kompatibla patroner och tonerkassetter av varumärket inkClub håller samma höga kvalitet och räcker oftast längre, eftersom de innehåller mer bläck. Det finns olika prisklasser och alltid något för alla. Vi har även andra viktiga skrivartillbehör som bildenhet, OPC, trumma, framkallningsenhet och överföringsenhet. Dessutom ett brett sortiment av kontorsmaterial, dammsugarpåsar och glödlampor. Att handla hos inkClub innebär alltid att du får prisvärda bläckpatroner och lasertoner, snabba leveranser och 30 dagars öppet köp.

Covid-19

På grund av Covid råder det en allmän brist på bläckpatroner och toner i hela branschen. Vi gör allt vi kan för att trots detta erbjuda det bredaste sortimentet på marknaden. Men tillgången av vissa bläckpatroner och toner kan variera när våra leverantörer inte kan leverera den volym vi beställer.

  • Testa en dammsugarpåse för bara 1 kr!

  • Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!

100 % nöjd
kund-garanti!

MKD1795_USP_2row.png