Bläck och toner —

Sök efter din HP-modell i sökrutan eller välj den i listan, så hjälper vi dig hitta rätt bläckpatroner eller toner till just din HP-skrivare.

Vi har bläckpatroner, toner och tillbehör till din HP-skrivare

HP står för Hewlett Packard och är känt i hela världen som en multinationell gigant bland tillverkare av datorer, skrivare och skrivartillbehör. Det amerikanska bolaget har sitt säte i Kalifornien, men har sedan starten 1939 vuxit sig starkt på alla kontinenter. HP säljer skrivare och skrivartillbehör till dig som vanlig konsument såväl som till stora företag. Stora skrivarmodeller från HP är bl. a. HP Color Laserjet Pro MFP M277dw och HP Deskjet 2540. På inkClubs hemsida säljer vi HP:s produkter så som HP 364 bläckpatron, HP 363 patron, 300, 301 och 920 bläckpatroner samt HP CE250X och CF400X toner. Vi har både original och kompatibla patroner för alla dessa serier av bläckpatroner och lasertoner. Kompatibla bläckpatroner och tonerkassetter av varumärket inkClub håller samma höga kvalitet och räcker oftast längre, eftersom de innehåller mer bläck. Det finns olika prisklasser och alltid något för alla. Vi har även andra viktiga skrivarprodukter t. ex. trumma för överföring av toner, framkallningsenhet och överföringsenhet. Men du hittar dessutom ett brett sortiment av kontorsmaterial hos oss. Att handla hos inkClub innebär alltid att du får prisvärda bläckpatroner och toner, snabba leveranser och 30 dagars öppet köp.

Covid-19

På grund av Covid råder det en allmän brist på bläckpatroner och toner i hela branschen. Vi gör allt vi kan för att trots detta erbjuda det bredaste sortimentet på marknaden. Men tillgången av vissa bläckpatroner och toner kan variera när våra leverantörer inte kan leverera den volym vi beställer.

  • Testa en dammsugarpåse för bara 1 kr!

  • Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!

100 % nöjd
kund-garanti!

MKD1795_USP_2row.png