Bläck och toner — OKI

Sök efter din OKI-modell i sökrutan eller välj den i listan, så hjälper vi dig hitta rätt bläckpatroner eller toner till just din OKI-skrivare.

Vi har toner, färgband och kopieringspapper till din Oki-skrivare

Hos inkClub hittar du tonerkassetter och kopieringspapper till din Oki-skrivare, men även andra tillbehör som trummor, fixeringsenheter och bältenheter, samt färgband till matrisskrivare. Vi har originaltoner och färgband från Oki, men även mer prisvärda lasertoner av eget varumärke. Tonerkassetter av märket inkClub kommer alltid med 3 års garanti. I vårt breda sortiment hittar du tonerkassetter till populära LED-skrivare, laserskrivare, multifunktionsskrivare och matrisskrivare som Oki C610dn, Oki MC362dn, Oki ML 390 och Oki MB472dnw. Hos inkClub hittar du, förutom färgband och toner, även kontorsmaterial, dammsugarpåsar, glödlampor, batterier och mycket mer. Att handla hos inkClub innebär alltid att du får prisvärda färgband och lasertoner, snabba leveranser och 30 dagars öppet köp.

Covid-19

På grund av Covid råder det en allmän brist på bläckpatroner och toner i hela branschen. Vi gör allt vi kan för att trots detta erbjuda det bredaste sortimentet på marknaden. Men tillgången av vissa bläckpatroner och toner kan variera när våra leverantörer inte kan leverera den volym vi beställer.

  • Testa en dammsugarpåse för bara 1 kr!

  • Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!

100 % nöjd
kund-garanti!

MKD1795_USP_2row.png