Bläck och toner — CANON

Sök efter din CANON-modell i sökrutan eller välj den i listan, så hjälper vi dig hitta rätt bläckpatroner eller toner till just din CANON-skrivare.

Vi har bläckpatroner och toner till din Canon-skrivare

Som så många andra multinationella skrivartillverkare är Canon ett japanskt företag. Det grundades av två entreprenörer i början av 1930-talet. Vid starten låg fokus på utveckling av kvalitetskameror. Sedan dess har Canon också tagit positionen som en av världens mest välkända skrivartillverkare. Idag producerar de bland annat bläckstråleskrivare, fotoskrivare, laserskrivare och 3D-skrivare, med tillbehör som bläckpatroner, tonerkassetter och färgband. En av deras största skrivarserier är Canon Pixma, med populära modeller som Canon Pixma iP7250, Pixma iX6850 och Pixma TS6050. Hos oss väljer du mellan Canon-bläckpatroner och lasertoner i originalutförande och bläckpatroner och toner av inkClubs eget varumärke. Vi har populära bläckpatroner som Canon CLI-521, CLI-526, CLI-551 och CLI-571. Oavsett vilken bläckpatron eller toner du behöver till din Canon-skrivare får du den till bra pris och med snabb leverans hos inkClub.

Covid-19

På grund av Covid råder det en allmän brist på bläckpatroner och toner i hela branschen. Vi gör allt vi kan för att trots detta erbjuda det bredaste sortimentet på marknaden. Men tillgången av vissa bläckpatroner och toner kan variera när våra leverantörer inte kan leverera den volym vi beställer.

  • Testa en dammsugarpåse för bara 1 kr!

  • Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!

100 % nöjd
kund-garanti!

MKD1795_USP_2row.png